01 Disember 2010

Aku Blogger ... SO WHAT??!!


salam...
hehe nak menyahut seruan abg Ben nie (kalau korang nak join klik sini )

alamak nak kena bagi latar belakang la plak:~~~ 

nama aku tuh seperti yg tertera tuh la ila... alia tuh nama cari glamer (hehehe tak la nama tuh aku minat)
nama panggilan dah tentu ila.. tapi ada gak yg panggil sha... syamil... lia... ila... mila (tapi ni tak layan la sebab tuh nama panggilan mak aku..)
dulu sekolah menengah belajar kat labuan... pulau mutiara tuh.. dah tuh sambung belajar ... kat Cosmo KL... (sebab nya tak berapa nak bijak la kata kan, eh tak tak... cuma takde rezeki nak sambung kat IPTS).
skang ni keje kat sebuah syarikat yg bernama eNCoral... baru je keje kat sini dalam beberapa bulan ( still tak confirm laie... ) 
pemastautin tetap SelangOr since tahun 1998... dan skang ni dah menetap kat kajang...




    

PersOalan yang lain :
    • Apa pendapat anda mengenai dunia blog ? 
      • aku ni baru je berkecimpung dalam dunia blog nie.. sebelum ni tak terfikir pun nak menyelam dalam dunia blog...tapi dunia ni sebenarnya menarik tau... banyak yg dapat kita tau ... dan banyak gak yg kita bole luahkan dalam dunia blog nie
    • Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
      • sepanjang aku menjadi blogger nie ... perkara positif yg aku pernah alami rasa nya aku dapat kawan baru dalam dunia blog nie... setakat ni belum ada yg negatif laie... 
    • Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ? 
      • bagi aku kalau nak cari nama / glamour kat dalam dunia blog nie tak de la sangat kot.. bergantung kepada individu tuh sendiri.. tapi ada gak yg cari glamour macam uncle seeker ngan citer Cinta nye tuh hehehehe ..
    • Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
      • Bangga la... sebab ada gak yg nak jengok blog aku ni... bangga gak sebab aku dapat berceloteh tanpa larangan... bangga gak sebab ada gak yg nak baca blog aku... dan ini la dunia aku ... dunia ila alia... tanpa sebarang gangguan dari sesape...
Cukup la kot celoteh aku ari nie...  




    

11 ulasan:

missbby berkata...

salam kenal, dan teruskan lah berblogging yea..:)

cikmimmie berkata...

u blogger?i'm blogger 2 ..=)

ferry berkata...

cayok ila....ila,nak tajuk best tak?blogger or blog jer..

rabiatul berkata...

g0od luck. teruskan bl0gging. :)

KayNisa berkata...

goodluck.. ;p selamat membelog ;P

Ummi Hanie berkata...

salam ila..1st,tahniah dpt buat tutorial blockquote tu..

wah join segmen ben ye?gudluck..;)

one2paii berkata...

gua pun nak tumpang bangga gak la ngan lu..hehe

iLa SaHaR berkata...

trima kasih.... bila abg Ben buat somethin untuk blogger mesti ramai yg kunjung tiba... aku bangga .. aku bangga

AKO @ retna berkata...

hehe dtg jenguk ila kat sini :) sempoi!!

Fizzo berkata...

best gak baca entri ni.. tp takder pengenalan.. hehe.. nk tahu gak nama sebenar, keje kt mana.. :) apepun, tq kt ila sbb sudi singgah blog sy dan tinggalkan komen kt situ.. selamat maju jaya..

iLa SaHaR berkata...

takde pengenalan ke?? ada la.. hehehe