21 Disember 2010

Nuffnang Contest :The Season of the Witch is Here

Nuff buat contest... free screening ticket untuk movie 'Season of the Witch' 
lakonan Nicholas Cage tu bai...
itu belum laie grand Prize '3D/2N stay at Hard Rock Hotel Penang Studio Suite'

Season of the witch 

Nuff kate cuba korang ceritakan apa yang korang dapat bayangkan kalau sebut tentang 'witch' ni ..
kalau overseas selalu nya dah tentu la... yg ada tongkat sakti , yg ada penyapu yg bole terbang ke, atau pun topi ajaib... hehehehe.... itu dongeng dari over the sea la...

tapi kalau kat Malaysia nie pun ada gak 'witch'... tapi stail dia lain sket... 
'witch' kat Malaysia... mesti nenek tua yg rambut menggerutu... 
ada mangkok ajaib yang bole renung nasib....
bomoh yang ada kat Malaysia ni pun kira 'witch' la...
apa yang menakutkan mengenai 'witch' nie....
menakutkan apabila dia bole transform kita ke benda lain...
ala macam cerita Putera Katak.. yang tengah di siarkan dalam slot TV3 dan Channel 9 tuh...
'witch' sumpah jadi katak sehingga bertemu dengan cinta sejati baru jadi manusia semula.





   
sangat menakutkan jugak apabila 'witch' bole memusnahkan kehidupan kita.
bole menjadikan seseorang itu gila...tak waras...
di rasuk.....
kena busung....
huhuhuhuhu takut nya...gerun nya....

itu la sebab nya kerajaan Malaysia mencadangkan Akta Kawal Sihir.
agar tidak disalah guna untuk perkara yang tidak baik...
jangan la percaya kepada sihir... 
itu akan merosakkan akidah kita

 

1 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

hehe.. good luck beb.. :)