03 Januari 2011

Penyertaan Cipta Banner Dan Header

sepanjang ai buat contest tuh....
yang bermula dari 7hb Disember sehingga malam tahun baru....
cuma ada 4 penyertaan sahaja....
terima kasih kerana sudi menyertai....
dan sokongan korang...
tak sangka gak cuma ini je yg sudi ....

http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/contest-cipta-banner-ila-alia.html
http://noorafiqah91.blogspot.com/2010/12/lagi-header-kontest.html
http://noraamila.blogspot.com/2010/12/contest-cipta-banner-dunia-ila-alia.html
http://sembil9n.blogspot.com/2010/12/contest-cipta-banner-ila-alia.html


oleh yang demikian demi keadilan untuk semua yang menyertai contest ni...
ai amik keputusan untuk memberi setiap sorang tOp-up RM10..
so korang email la ye no. fon korang kat ai...
n deqdeq as a 1st person yg jOin.... jangan lupa bagi alamat surat menyurat untuk penghantaran special gift from ai...


dan dengan ini jugak... ai rasa belum ada header yg bole ai guna.... tapi ai akan simpan semua header tuh sebagai kenangan ... terima kasih ye...untuk semua nya....

6 ulasan:

deqdeq berkata...

buat la lagi...dan kena byk promote...baru org leh tau contest ila nih...Deqdeq ari tu join suka je..nak meriahkan suasana...sbb DeQdEq bkn pansai pun buat header...header kt blog DeQdEq pun org yang bagi...hehehe

lagi satu...DeQdEq tak pakai prepaid..hehee...mcm mana nak guna topup yer...hehe

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum...

Saya tak jumpa pula artikel promosi mengenai peraduan yang dianjurkan. Jika jumpa, insya Allah saya akan menyertainya. Terima kasih ye kerana menyatakan hasratkeminatan awk untuk join peraduan yang bakal saya jalankan. Cukup je lagi 8 orang yang menyatakan minat untuk join, saya akan anjurkannya..

DeQdEq : topup tu boleh jual pada orang lain. Itulah caranya...

nora amila ghazali berkata...

hurmm... tq....

iLa SaHaR berkata...

deQ2 trima kasih sangat2 bagi semangat laie... nanti next time ai buat laie ye...

ni percubaan pertama... alahai nape plak tak pakai top up ermm camna ye? tak adil plak kan ngan yg lain.. kena la terima cadangan ahmad zaki...

zaki~~ next time kalau ai buat laie ai bgtai ye...

nora ~~ cadangan akan diterima pakai...

thanx again atas sokongan semua

E.d.Y berkata...

ala..ruginya tak join

deqdeq berkata...

boleh je...nak bagi top p bagi la...nanti DeQdEq bgi plak kt org lain....heheheh