18 November 2010

CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ?

Salam aidULadha... sempat laie kan nak wish...

hahahhaa abg Ben kita ni memang rajin ... memang banyak idea walaupun hakikat nyer tak berapa nak ada idea... tapi bagus2 ... ingat gak dia kat blogger baru dengan mengadakan cerita kreatif skali laie...

aku memang dok menung dari semalam hingga ke ari nie... bukan je disebabkan aku kekeringan idea untuk blog aku... malahan kekeringan idea untuk siap kan quOt aku yg nak submit jap laie (tengah tunggu approval dari mr.K) tongkat dagu jap

semalam dok tengok raya korban pun tak senang duduk... mana seriau tengok lembu kena sembelih terbayang plak kes2 budak kena sembelih (kejam kan dunia skang ni)... tambah aku tak senang duduk.. tergolek terlentang terbaring segala ter ter tu semua dah aku buat.... terbayang je mr.K aku tuh jadi kan aku isi burger dia... huhuhuh giler seyyy kalau kena makan.... gara2 quOt tak siap.. (dowwwh mana satu ni kering idea buat entri blog ke atau buat quot aku nie) arghhhhhhhhhhhh dua2
aku termenung jauh memikirkan masa depan aku nie... bagaimana ngan blog aku nie.. bagaimana aku nak buat quot2 yg berbaris nie... dah aku nie baby laie dalam dunia keje aku skang nie... baru je masuk 4 bulan... dan baru je masuk 3 minggu pegang tugasan yg lebey mencabar.... memang mencabar dah tercabar la... tapi maintain gak cool hehehhehe....





susah hati ... aku makan...
tension... aku makan....
bengang... aku makan...
takde idea ... aku makan....
buntu ..... aku makan....
asik makan je la keje aku ..... rasa macam tak cukup makan ke ... atau terlebih makan ke...
tapi aku tak tau ... tapi memang nak makan...
 nikmat makan tu macam takde je... sebab aku tak de idea... memang dah kering idea... tu yang aku makan... makan... n makan laie...... (teringat plak aku time skolah dulu makan tembikai berebut2 kat dorm dulu)... makan berebut gak sedap... tapi nak makan berebut ngan sape ye??? hmmmmmm 
aku nak goreng idea... tapi aku tak tau nak goreng apa.... goreng la citer kreatif abg ben  nie.... tapi memang ntah ape2 la aku goreng .... (apa kaitan goreng ngan gambo di atas ye ?) apa pun aku tetap layannnnnnnnnnn walaupun aku dah kekeringan idea.....

aku cuba gak berkenalan ngan blogger2 lain..... berblogwalking kat blog2 lain... yang lebey menarik dari aku punya blog... tapi disebabkan keje aku... aku cuma berjumpa tanpa sempat beramah mesra.... tapi aku cuba gak la walaupun mungkin di sebabkan aku takde idea... (apa yg aku merepek nie.??) tetap gak aku berblogwalking untuk mencari idea..... cuci2 mata.... seperti berjalan di shopping complex... sekadar untuk merehat kan minda yg kekeringan idea....



walau bagaimana pun aku tetap maintain comel,,,, maintain kiut... kekadang tersengih2 bila berblogwalking kat blog2 yg abg ben kita ni tag.... walaupun aku kekeringan idea.... tetap gak entri aku ni panjang... hehehehehheheheheheh trima kasih abg ben.... (tersengih2 aku ketika menaip entri nie.. dapat tak korang bayang kan????)





    
p/s tak dapat top 10 pun tak per la... janji ati puas... (tetap gak kering idea nie nak siapkan baby projek aku nie...)

OITTTTT undi la saya hehehehhee!!!!

11 ulasan:

Miss Yaty berkata...

gudluck :)

☆aDihAys☆ berkata...

all the best ila.:).

iLa SaHaR berkata...

trima kasi... memang tengah takde idea tuh...

Nur Azila Ismail berkata...

good luck ya :)

qilarazak berkata...

gudluck

http://qilarazak.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-ben-ashaari-blogger.html

Kalamhati berkata...

gud luck ya!..=)

CekLa berkata...

gudluck!

AdiaLuze berkata...

Ini bukan citer kering idea, ni citer banyak idea...Makaiiihhhh...Gud Luck yek!!

amimarz berkata...

gud luck ya!!!

Durratul berkata...

gud luck!!!

iLa SaHaR berkata...

thanks atas sokongan semua... idea terlajak kot..