16 November 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Siapa yang tak kenal BEN ASHAARI ?????

rugi pada yang tak kenal ngan dia nie.. dia merupakan antara blogger yang otai dalam dunia blog nie... sape tak kenal tuh baik kenal ngan dia nie.. dia ni la paling rajin update blog... dan paling rajin membantu newbie macam aku ni nak promote blog masing2





   
sape nak join berkenalan ngan ramai laie blogger yg ada seantero dunia nie... klik kat sini. Cepat2 sebelum terlambat...

adoyai ... orang nak beraya sakan nie... aku dok terperangkap dalam sebutharga yg menimbun ... huhuhuhuhuhu

15 ulasan:

ferry berkata...

no komen??

cik ciput berkata...

betul2..satu usaha murni yg dibuat oleh en ben..

btw, selamat hari raya! =)

Siti Nizam Samsudin berkata...

salam perkenalan, singgah dari blog Ben..follow terus,ngehehehe :)

Azrul Hisham berkata...

salam ziarah dari blog ben...

datang ziarah rakan blogger sambil guling2 baca entri kat blog ni :P


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Cik Ila berkata...

Cik ila dh follow.
salam perkenalan

pandapolarbear berkata...

salam ziarah n aidiladha...i follow u keep in touch ya..=)

Ainismaira berkata...

Salam perkenalan n salam Aidiladha ^_^

esya ann berkata...

da pollow...salam kenal

♥ kyu berkata...

blogger baru here!
salam kenal

jom ke blog kyu =)
Salam Aidiladha buat semua umat Islam

iLa SaHaR berkata...

terima kasih semua yg memfollowkan... korang sume buat aku berkobar2 dalam mengupdate kan blog nie... hehehehehhehe muahhhsssss semua... kecuali lelaki .. hehehe

nad_ira berkata...

slm kenalan..da follow
follow sy ye..

norh berkata...

salam perkenalan :)

iLa SaHaR berkata...

kalau tak terfollow jangan marah ar... bukan ape tgh kejar masa... tapi sempat gak menaip entri.. hehehehhe

.::cEritEra Hati FaTiN::. berkata...

follw sini=)

iLa SaHaR berkata...

trima kasih...