20 November 2010

GA TT !!

dalam keje yg banyak ni
sempat berblog...  (pssstt budak ofis aku jangan bagitau kat bos aku ye)
biasa release kan minda jap..

terpandang GA TT.. bukan apa nak join.. 
sebab nak letak lagu indOn dalam entry nie... 
so sekali gus join la GA kan kan kan

Cinta Ini Membunuhku
By : D’Masiv
Kau membuat ku berantakan
Kau membuat ku tak karuan
Kau membuat ku tak berdaya
Kau menolakku acuhkan diriku
Bagaimana caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hatimu
Ku sadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan
[Reff]
Kau hancurkan aku dengan sikapmu
Tak sadarkah kau telah menyakitiku
Lelah hati ini meyakinkanmu
Cinta ini membunuhku
Bagaimana caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hatimu
Ku sadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan
Back to Reff
…. Wooo…Uuhh…Haaa…
Lelah hati ini meyakinkanmu
Cinta ini membunuhku

kenapa aku suka lagu nie.... korang baca lirik pun korang dah tau ... sebab cinta itu memang memenatkan... cinta juga memang bisa membunuh... tak percaya....???
sebab nak bagi orang kita sayang tuh percaya kan kita memang penat....letih oOOooo...
tapi kan tak gak dia pecaya kita ( hangin tak? )
percaya la kalau cinta di tolak ... membunuh orang tuh untuk puas kan hati..

kalau cinta pergi... bunuh diri la jawab... macam takde orang lain je nak di cinta...
kalau time frust lagu ni memang best nak layan..
tapi jangan la sampai membunuh diri ye... 

cukup la kot nak melalut ,..... hehehehe nak join contest nie ... klik sini




   
eh lupa la... referral takde nie... sebab berblogwalking tiba2 terjalan kat blog tt nie... 

nak tag : 
  • ferry
  • anastasyea
  • kuman
  • alida

5 ulasan:

Nur Husna berkata...

gud luck dear ! lg best kalau lagu tu diletakkn mp3 atau dari you tube .. :)

iLa SaHaR berkata...

hehehe di sebabkan kat ofis ni tak ley link ke youtube.. maka nyer tak letak link... takpe nanti sy update kan ye

ferry berkata...

wow..aku kne tag..heheh..nanti2 la ye macek..ubah template blog lagi ke..tak jumpa yg sesuai?

tengkorakemas berkata...

hmm...cinta itu takla sampai membunuh diri kan, cuma membunuh jiwanya jela, tapi syukurlah rahmatNya sentiasa ada, jadi apa kata balas balik pd org yg menolak cinta tu dgn...

'cinta sampai di sini' nak lirik?

Mencoba 'tuk pahami
Mencari celah hatimu
Bila harus menangis
Aku kan menangis
Namun air mata ini telah habis


Segalanya telah ku berikan
Tapi kau tak pernah ada pengertian
Mungkin kita harus jalani
Cinta memang cukup sampai disini


Mencoba 'tuk rasuki
Menyentuh palung jiwamu
Bila harus mengiba
Aku kan mengiba
Namun rasa ini
Telah sampai di ujung lelahku


Segalanya telah ku berikan
Tapi kau tak pernah ada pengertian
Mungkin kita harus jalani
Cinta memang cukup sampai disini

hope tak marah XD

iLa SaHaR berkata...

waaa best gak lirik lagu tuh kan... kalau di bagi kat orang tuh mau nya dia kata 'kalau dah ada pengganti cakap je la terus terang, tak yah berbunga2' hehehehehe..