23 Disember 2010

Apa fungsi nya menjadi Follower.?


setiap kali kat shout mix ke .. 
mesti ada yang kata....
i dah follow u... u follow i ke?
i follow....
jadik la follower i...
u follow i follow...
macam2 la.....
sampai kekadang tuh kan... 
menjadi syarat plak untuk follow blog dia.. bila nak join contest...
betul tak??

sebenarnya apa pentingnya ada follower??
nape kita nak follow sesuatu blog...??
ada kah follower menjaminkan trafic kita akan maintain??
atau pun ada kah follower kita tuh yg akan menambahkan BE???






pada pendapat ai la...
ai follow sesetengah blog tuh supaya ai tak kehilangan jejak nye...
ai rasa blog tu membuatkan ai jatuh cinta..
tapi kan kekadang tuh  .. bila ada sesetengah blogger minta ai follow..
ai follow je la.....
tapi selalu nya berdasarkan bagaimana cara blogger itu membuatkan ai jatuh cinta..
bukan tuanpunya blog ye...
tapi dengan blog itu...

itu pendapat ai???? pendapat yu all plak???? tolong la bagi ai penjelasan yg lebih konkrit...

p/s idea bila otak buntu... tapi tak salah kan berkongsi pendapat????

9 ulasan:

nur berkata...

setuju dgn ila.. tak salah bg pendapat.. lain org lain ragam

ezzenurfarhani@blogspot.com berkata...

yeah!! sokong!! same la cm i.. Hari 2 tekejut sbb i perasan de flow ne tetiba dh x nk flow i, sbb i x nak flow dye.OMG!! org cm ne pown de kan..x creative lgsung..

one2paii berkata...

pergh ngatkan lu dah jatuh cinta kek gua..ghupe2nya blog gua..hahaha

noor berkata...

teringat iklan follow me...hihhi

micky eyqa berkata...

tau xpe.. kdg2 kita follow blog org 2, cerita nth pape je..

iLa SaHaR berkata...

so ter pulang la kepada empunya diri.. tepuk dada tanya nak makan apa plak ari nie??

ferry berkata...

ermmm..tak tau nak komen ape..i follow u lah ye..hehe

padin berkata...

yup, folo pada blog yang "mengajak" kita datang lagi.. bukan apa, takut lupa alamat, xsampai plak lain masa hehee

iLa SaHaR berkata...

folow jangan tak folow