17 Disember 2010

Saya Nak Join Segmen Review Blog Bersama Cik Tom

>


hehehe tak tau la sama sempat ke tak nak join segmen nie..
saja je menggatai nak join gak...
arap sempat la kan..


klau cik tom kata nak jadi follower, mmg dah lama pun jadi follower..
n rasanya blog aku ni tak pernah pun kena review...
maklumla blog yg tak sefemes mana pun...





   

cik tom kata kena pilih satu entry yg menarik dalam blog cik tom nie
so aku pilih entry nie.
http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/12/cinta-tak-semestinya-memiliki.html
x tau la kenapa.. tapi memang cinta tak semestinya kita memiliki seseorang tuh.. kerana melihat seorang yg kita cintai tuh bahagia... adalah kebahagiaan untuk kita.. takut kita tak dapat nak membahagiakan kita..

adeyyy melalut la plak....

3 ulasan:

mira the monster berkata...

betul..
cinta memerlukan pengorbanan kan kan

Cik Tom berkata...

ila blogger ke 3 suka n3 tue..sori ye br terjah...ila tersenarai no 25...

cik tom plan nak buat review tue start 1/1/2011...tp ade blogger ckp lmbt...so cik tom still berkira2 balik utk mulakan bila..sbb skang cik tom agak busy..hehe...tp pe2 akan cik tom update/maklumkan dlm n3 ye :)

thanks join ;)

iLa SaHaR berkata...

rupanya sempat gak join ye... hehehehe... ok la tuh.... cik tom kena ada masa yang tenang dan tak bz untuk buat review supaya suka ngan n3 nie... heheheh hahahahaha...gurau je.. chaiyok