17 Disember 2010

Food Tasting

ari ni rehat panjang .. almaklumla ari Jumaat...
ari untuk para wanita berjalan2 melaburkan duit gaji yang dah paras hidung...
sambil2 tuh merawat ati yg tak seberapa nak rasa best sejak 2 3 ari nie...





   
maka aku, lanabusybee, dan mamaharis buat la food tasting dekat mines
so menu pertama ialah takoyaki


sejenis makan jepun..
terdiri daripada 4 jenis bebola udang, ketam, kurita dan keju sosej..
ada letak sos apa ntah, mayonis, ngan lada serbuk.
harga satu kotak


so kitorang pun membeli la seorang 1 kotak...
perghhhhh sedap gak.... huhuhuhuhu... tak sangka plak..
ni penangan mamaharis ngan lanabusybee la nie... aku pun terjebak plak...
sambil makan tuh kitorang amik port kat ada satu lot kedai ni...fruit land


kitorang order la rainbow lolo .... share untuk 3 orang...
alkisahnya sambil makan torayaki tuh.. ingat sampai la lolo nie...
sehinggala ketitisan terakhir sos torayaki tuh.. tak gak sampai...
ingat kan auntie tuh lupa nak buat kan order kitorang tuh..
rasa cam frust gak la kan.. tapi tunggu gak la...


sekali order sampai.... ini la rupanya.. atas tadi pic pandangan sisi lain... 
yg ni pandangan sisi yg sebelah plak..
dia ala2 ABC (air batu campur)... tapi ni ais yg di blend tuh perisa yam... 
sambil di makan dengan buah-buahan segar.... huhuhuhu..
memang ni pun sehingga ketitisan terakhir la... patut la auntie lambat siapkan order kitorang..
rupanya dia decorate sebijik macam dalam menu... so berbaloi la kan... harga nya


untuk desert mamaharis beli stick chocolate auntie anne's

huhuhuhuhu sedapnya chocolate.. makan paneh2 plak tuh... huhuhuhuhu.... 
ni pun nak share makan sama2...
yela sharing is caring.... harga nye


huhuhuhu mau tak nya aku semakin chubby.... makan tak hingat nya...
a few ada beberapa pic aksi terlampau...

rasa sayang nye nak abiskan
memang rasa macam nak order laie.. tapi itu semua nafsu semata..

abih licin.....
termenung... takoyaki abisssssss.... nak lagi...
sambil menunggu lolo yg tak sampai nie... 

berkongsi menikmati lolo
sekian untuk hari ini....

p/s jangan la engkau terasa ati di atas kelakuan ku...
kerana engkau lebih dahulu melakukannya ke atas diri ku....

7 ulasan:

muhamadsufian89 berkata...

perempuan memang suka berseronok masa laki solat jumaat..jeles2..huhu

seli berkata...

erk p/s tuh sgt dalam lagi jiwang haha aish minah sensitp nih

iLa SaHaR berkata...

sufian !! jom foya2 hehehehe

ferry berkata...

wah..sedapnya korang makan ni..nak jugak

sop berkata...

wah.. ini betul2 makan :)

LanaBusyBee berkata...

aaaaaa saya nk lagi tokoyaki tuh..sedap2..

p/s : gemuknya la lana ni ahahaha

iLa SaHaR berkata...

jom ferry ...
jom bro sop...
jom la lana... kasi gumuk laie