19 Disember 2010

cara tingkat trafik blog anda: seramai mana yang anda nak??

salam pagi ahad...
sambil minum pagi.. terpanggil untuk blogwalking pagi...
hahahah sepatutnya berjogging... tapi berblogwalking..
ingat tak mo buat entri.. tapi tertarik dengan satu aktiviti sihat ..
yang dihasilkan oleh blogger yang terdahulu....
ni aku terpengaruh dari cekla la nie





   
so terpanggil la untuk membuat aktiviti ini...
sebab aktiviti ini memang mampu tingkat trafic blog anda...

so bagi membantu meningkat trafik blog anda... sila ikut cara ini satu persatu:- 
(jangan ngelat ye)

  • Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
  • Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda:
  1. Bila Aku Menulis Blog
  2. Ini apek pUnya belOg
  3. My Big Family & Friends
  4. ABCmilo
  5. MatDin 
  6. MSR @ Blogger (masalah ni bila blog ni tidak dijumpai)
  7. tengku nizam
  8. mizz shizu
  9. Me & Myself V3
  10. Blog Hanz
  11. bemies world
  12. Farah ShafiQah
  13. QilaRazak
  14. Cekla
  15. iLa-aLia
Peraturan!!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

1.~ApekpunyaBlog~

2. My Big Family & Friends

3. ABCMILO

4. matdin (orang paling terkenal hehe…)

5. MSR @Blogger

6. tengku nizam

7. mizz shizu

8. Myself V3 Me &

9. Blog Hanz

10. BeMie's WoRLd

11. Farah Shafiqah

12 . Qila Razak

13. CekLa

15. Blog Anda!

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..


p/s sambil buat entry sambil tengOk entri blog lain... sambil makan.. hehehe

5 ulasan:

Tengku Nizam berkata...

eh3, sy pon ade gak r! heehehe

sayapmalam berkata...

nak jugak

iLa SaHaR berkata...

jOm ... jangan lupa jOin

Khairil berkata...

macam skim piramid...menjadi ke?

iLa SaHaR berkata...

khairil menjadi.... naik mendadak trafic..