19 Disember 2010

Rentetan Blog Review dari Gnesop

trima kasih bro.. sebab review blog aku nie...

 
beberapa komen hasil review bro sop nie .. kalau nak tengok apa yg dia review klik sini

sebagai kesimpulan untuk perubahan yang perlu aku lakukan ialah:-
  • warna tulisan entry perlu di gelapkan bagi membantu orang yg rabun untuk membaca.
  • widget senarai blog terlalu panjang ( memang bercadang nak buat stail scroll bar )
  • setiap entry kena ada pic baru menarik.
  • update entry ( member pun ada nasihat kan supaya update entry secara konsisten )
  • widget related entry ( hmmm ni belum dapat laie ilmu nya - sila komen kalau sudi nak ajar )
 
ni hasil report yg di jana oleh blog grader . Kalau korang nak tengok gred blog korang klik sini





   

anyway thnx coz terjah.. n thnx for the advice... will do the best...

2 ulasan:

ferry berkata...

guna linkwithin yang macam ferry buat tu dekat setiap bawah post

padin berkata...

wah bagusla ada penambahbaikan, aku percaya sop dah bagi tips untuk kebaikan blog dan ila juga, hee happy blogging kawan,