17 Februari 2011

bila dah bertukar title

salam..
memang lama giler tak tulis entry...
sebab utama .. aku dah bertukar title ..hehehe 
dari anak mama.. dah jadi isteri orang.. :p

aku dah selamat di ijabkabulkan dengan chip atan dengan 2 kali lafaz...
mesti kalau citer bab2 ni .. mesti ramai nak tengok pic... nak tau citer camna perjalanan majlis...
sebelum majlis....
kenangan2 manis... perghhh memang banyak yg aku nak citer nie....
n nak kongsi ngan kengkawan semua....

tapi ...
sabar ye... tnggu ye...
sebab lain aku tak meng-online kat blog nie...
kerana ....
lappy aku tak elok....
tak bole nak detect BB aku...
so tak de modem...
biler tak de modem tak ley nak online...

memang frust giler la... 
nak2 laie. bila mr nuff banyak buat iklan.. n aku tak sempat berblogwalking...
bila dah lama tak berblogwalking... citer kengkawan pun dah tak ley nak follow....
banyak la kerugian yg aku alami...

tapi apa pun ... sabar... satu masa nanti aku bole buat semua tuh\
walaupun dah berstatus isteri...

hehehe semooga bertemu kembali di next entry....
sabar ye ila... sabar ye kengkawan....
muahhhssss

1 ulasan:

ferry berkata...

tahniah ila..ehh pn. ila.. hehe