08 Februari 2011

Maaf kan AKU!

maaf ye... sebab lama tak update blog...
maaf gak... lama dah aku menyepi...
maaf membuatkan blog aku hambar...
maaf tak dapat nak amik duit poket dari mr.nuff..
maaf dan maaf....

dalam beberapa ari aku tak update blog nie...
banyak perkara yg telah berlaku ...
tak kisah dalam negara ke ..
luar negara ke...
termasuk gak dalam kehidupan aku sendiri..

tarikh 12hb feb ini.. aku akhirnya akan bergelar isteri kepada seseorang..
so tentu korang tau nape aku jarang update blog..
mana sibuk ngan keje...
sibuk plak dengan persiapan untuk majlis yg akan berlansung x lama laie...

macam2 rasa ada.. debaran .. takut.. seronok.. macam2 la bercampur aduk...
rasa yg ada tuh... tapi aku kena gak gagahkan diri...
macam2 pesanan aku terima...
macam2 teguran gak aku terima..
so aku terima dengan hati yg terbuka.. untuk kebaikan diri aku dan juga..
untuk kehidupan aku yg baru...

mungkin terlalu lewat untuk aku menjejakkan kaki ke dunia yg baru ini..
tapi takde yg perlu aku kesalkan...
kerana selama aku hidup bersendirian...
banyak pengalaman yg aku tempuhi...
banyak cabaran dan liku-liku kehidupan yg aku lalui...
dan akhir nya aku kena belajar plak hidup berpasangan...
hidup berumahtangga..

ehsan dari incik google... (nanti baru ada my real pic)


pada kawan2 aku... adalah amat berbesar hati sekiranya... 
ada yg sudi berkongsi idea pandangan untuk aku..
bagi aku menempuhi kehidupan yg baru inie

1 ulasan:

ferry berkata...

tahniah..!! ohh..patut la senyap je..