21 Mac 2011

Singgah Sebentar

keluarga sebelah aku.. 


Salam....

Memang dah lama aku tak update blog aku nie..
memang rindu nak update..
tapi memandang banyak kerjaan nak kena uruskan..
masa padat dengan perlbagai aktiviti..
begitu juga dengan title sebagai isteri orang nie..
sungguh masih aku tidak dapat menguruskan masa yg ada...

tapi aku  akan terus belajar...
untuk menjalankan seluruh tanggungjawab aku.

dikesempatan ini aku ingin menitipkan satu gambar kenangan di ari raja sehari ku untuk tatapan semua ...
semoga berkekalan ke akhir hayat...

abang, semoga rumah dan tangga kita sentiasa utuh hingga ke akhir hayat..

bersama mama ku yg tersayang
banyak cerita yg nak dikongsi..
tapi biar la masa tu ada terluang,,,
sebenarnya ari ni aku nak siapkan 2 sebutharga untuk UTHM dan 1 tender KWSP yang nak submit esok..
have fun kengkawan blogger ku...

2 ulasan:

Khairil Shahmi Shaidun berkata...

Selamat pengantin baru , bila tu?

iLa SaHaR berkata...

thnx... 12 feb lepas