05 April 2011

Trip To Perth, Australia - Part 2

hah meh nak sambung celoteh pasal kitorang p perth tuh...

berposing jap depan Perth International Airport (tengok dak kecik tuh la yg kena ciken pox- tapi selamat gak sampai ke tanah perth)
sampai2 je pagi tuh... kitorang terus je pegi ke hotel bukan untuk check in tau...
cuma utk b'fast... terasa gak sejuk nye.....


korang apa yg aku suka tengok kata sini?? lori tuh la ala2 kepala transformer tuh

dalam perjalanan nak ke hotel tuh... giler lengang jer jalan...
so kitorang tanya la drebar kitorang tuh 'mr douglas' "where everbody"..
dia kata weekend (saturday n sunday) memang jalan lengang...

cantik kan rumah depa.... 

so kitorang pun berangan la... best nye dok tempat macam nie...
dah sejuk dingin ... tak macam m'sia...
hidup pun tenang tak stress... takde la nak menempuh jammed yg teruk ...
(itu impression yang baik kan siap berangan la mcm2)

Criterion Hotel tempat kitorang menginap

ok sampai je hotel kitorang breakfast... ala2 org omputih la gitu...
dalam kedinginan pagi....

best tak?? hahahha tapi ni la menu kami selama 3 ari huhuhuhuh

dah tuh kitorang pun memulakan perjalanan kitorang... tempat pertama yg kitorang pegi Mandurah.

tapi bersambung ke part seterusnya ye... hehehehe

tak caya laie ke aku kata lengang memang lengang la... budak2 siap lari2 laie tengah jalan


1 ulasan:

DrNurhuda berkata...

pegi sorang2 awat x ajak kita? :P