11 November 2010

Kijang Emas




disebabkan tengah buntu untuk membuat kerja... dan juga terbaca di blog anastasyea   mengenai gold saving account di maybank so aku nak share tentang kijang emas.
Kawan se ofis aku ada bercerita tentang kijang emas ni dan tunjuk kan aku contoh syiling kijang emas nie... memang menarik gak .. member aku kata beli syiling ni lebey baik daripada buat gold saving....
antara kelebihan yg dia habaq mai kat aku... syiling ni kalau la kita terdesak sangat kita bole gadai ( cerita tuh kelebihan ... nak2 kita yg tak berapa nak berada hehehehehe )

kita bole beli dalam 3 saiz....

31.105g

15.550g
7.780g
so kita bole membeli mengikut kemampuan kita... dan kalau nak tengok statistik harga syiling ni bole la klik kat sini

aku nak masuk kan dalam list statistik tapi tak berjaya plak... hehe banyak laie nak kena belajar nie...

Syiling Kijang Emas ni setakat dan setahu aku bole dibeli di Maybank. 


p/s agak2 nya ok tak entri aku ni hehehehe...




4 ulasan:

LanaBusyBee berkata...

kawan saya baru je call sy tanya pasal invest gold dgn maybank ni,nnt sy nk tanya kakak sy la...ok ke x kak? mmg bagus invest gold pun, skrg ni emas 1 gram dah nk naik jadi rm157

iLa SaHaR berkata...

memang ar... tuh badin yang ajak invest... ari tuh dia dah tunjuk syiling tuh kat akak

ferry berkata...

tak tahu menahu la..mcam ne nak invest?

iLa SaHaR berkata...

p maybank.. habaQ kat depa nak beli syiling kijang emas..