12 November 2010

Tips Berguna Untuk Ramai Follower

Hehehehe hahahahaha jangan marah ye...
mesti kalau guna 'title' ini untuk entri aku...
mesti ramai yg nak baca kan kan kan..... (perasan ke perah santan nie???)

aku ni masih kat ofis ..
al-maklumla ada sebutharga yg nak submit esok...
so tadi sempat gak berblogwalking untuk rehat kan minda...





terbaca entri abg Ben pasal tips nak dapat kan ramai follower...
jangan marah ye abg Ben ... 
memang betul bak kata abg Ben kita tuh... 
kalau tips untuk melajukan trafic sure ramai yg nak baca...
sure ramai nak klik.... sure ramai gak yang nak tahu...
termasuk aku....

so kesimpulan nyer di sini yg dapat aku amik iktibar ..
title entri tuh la yg paling penting untuk menarik para blogger untuk membaca entri kiter...
betul tak??? betul kan je la.. hehehe ( dah start la ni nak merapu)

p/s bukan senang untuk senang 
     bukan susah untuk susah 

3 ulasan:

ferry berkata...

ye..betul!!

one2paii berkata...

tuh salah satuh gak tuh..tp kalo x BW pun orang xkan tahu gak kan..

CekLa berkata...

betul3!