11 Disember 2010

tak best ke entri aku?

kekadang aku tertanya2..
tak best ke entri aku?..
bukan la niat di ati tuh nak up trafic beriye2 macam abg Ben ke?
atau pun Hanis Zalikha ke?

tapi nak juga org menghargai entri aku?
maksud aku .. sekurang2 nya ada yg comment...
mungkin jugak kot entri aku tak best..
atau org datang ber"BW" je tinggalkan jejak..
tapi hakikat nya.. tak membaca pun langsung isi kandungan dalam sesuatu blog.

tapi takper la kan itu adalah hakikat nya..
kalau aku ber'BW' aku suka letakkan comment..
sebab kalau aku tuan punya blog.. mesti seronok kalau entri aku ada org comment..
maknanya ada org menghargai entri kiter tuh..





   

itu cuma pendapat dan luahan rasa aku..
walaupun sekadar luahan rasa..
dalam hati kita tentu ada terdetik untuk beri comment
tak kisah la apa2 pun kan..

sekurang2 nya ada gak semangat untuk aku meneruskan penulisan aku...
sebab aku perlu kan sokongan ... dan teman... bukan semata2 mengejar BE...

p/s bermakna ke setiap comment??

3 ulasan:

ferry berkata...

first?

ferry berkata...

ila, ada orang komen tapi ila tak publish..tgk kat dashboard tuh.entah2 dah melambak komen

cik miera berkata...

mungkin ada yang terlepas pandang kt entry ila..
hmm cuba tarik pembaca denagn title entry yang best..
atau mungkin, ada yang baca tp cuma dorg xkomen je.sape tau kan..

think positive,keep it up gurl.jgn putus asa..ok..